Phone icon
Mail

O nama

KOLOROS d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge opredeljeno za radove površinske zaštite procesno-tehničkih i industrijskih objekata, što se, pre svega, ogleda u izvođenju radova na najkompleksnijm objektima, kao što su mostovi, silosi, rezervoari, dalekovodi, dimnjaci i sl. Jasna profilisanost usluga, ozbiljan pristup i zalaganje u poslu doneli su rezultat koji nas svrstava u red ozbiljnih i profesionalnih firmi i ističe kao prepoznatljiv brend sa karakterom ekspeditivne racionalne ekipe uvek spremne da adekvatno odgovori ne samo klasičnim, već i posebnim operativnim zahtevima. Naše višegodišnje iskustvo izgrađeno je na velikom broju objekata gde su izvedeni periodični radovi na tekućem održavanju u cilju sprečavanja ili otklanjanja oštećenja nastalih tokom eksploatacionog perioda, pre svega iz sledećih oblasti:

PESKARENJE
ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA
ČIŠĆENJE I INDUSTRIJSKO PRANJE SILOSA
PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA
HIDROIZOLACIJA
INTERVENTNI RADOVI NA VISINAMA


Stručno osposobljen kadar, profesionalno tehnička opremljenost i tehnološka podrška proizvođača materijala garantuju kapacitet i potencijal za uspešan odaziv u organizaciji izvođenja radova po najvišim kriterijumima, na svim objektima, bez obzira na obim i zahtevanu tehnologiju. Pri tom, svi poslovni partneri sa nama imaju sigurnost u poslu jer su rasterećeni od odgovornosti koja je u delokrugu našeg rada, što znači da posedujemo svu potrebnu dokumentaciju i ostale neophodne administrativne i tehničke preduslove propisane Zakonom i Pravilnikom o radu, odnosno da raspolažemo sopstvenim kvalifikovanim ljudskim resursima sa sertifikatima i zdravstvenim uverenjima za rad na visini i za rad sa hemijskim materijama, kao i sa sertifikatom za aplikaciju proizvoda od velikog broja domaćih renomiranih proizvođača materijala.

Uz sve navedeno, konačnu potporu izvršenju stručnih, specifičnih i odgovornih poslova pružaju standardizovana i profesionalana mašinsko-tehnička sredstva za rad, kao i atestirana oprema za visinske radove po modelu “industrijski alpinizam”.

“KOLOROS” d.o.o. Čačak od 1996. godine kontinualno izvodi radove na silosima, mostovima i industrijskim procesnim objektima, samostalno ili u poslovno-tehničkoj saradnji sa više preduzeća - stalnim partnerima iz oblasti građevinarstva i industrije, što predstavljamo kroz našu  referens listu. Kako do sada, tako i u perspektivi ostajemo opredeljeni da pratimo i usavršavamo nove tehnologije izvodjenja radova kako bi unapredili kvalitet usluge i ojačali konkurentsku sposobnost, a to je, uvereni smo, dobra osnova za ostvarivanje novih partnerstava i realizaciju više zahtevnijih poslovnih izazova.

 

Koloros o namaKvalifikovanim ljudskim resursima sa sertifikatima i zdravstvenim uverenjima za rad na visini i za rad sa hemijskim materijama, kao i sa sertifikatom za aplikaciju proizvoda od domaćih renomiranih proizvodjača „Zvezda-Helios“ Gornji Milanovac, „Tikkurila-Zorka“ Šabac i „Pitura“ Beograd.
Koloros o namaAtestiranom opremom za visinske radove, po modelu „industrijski alpinizam“.
Koloros o namaStandardizovanim mašinsko-tehničkim sredstvima za rad, čime su ispunjeni svi potrebni preduslovi za obavljanje stručnih, specifičnih i odgovornih poslova.

Koloros o nama